RSS

DAN KVALITETE U TURIZMU GLOBALNI STANDARDI KVALITETE U HOTELIJERSTVU

Poštovani,

HRVATSKO DRUŠTVO ZA KVALITETU poziva Vas na:

 

DAN KVALITETE U TURIZMU

GLOBALNI STANDARDI KVALITETE U HOTELIJERSTVU

Hotel Valamar Diamant, Poreč; 20. svibnja 2016.

u sklopu

 

  1. HRVATSKE KONFERENCIJE O KVALITETI i
  2. ZNANSTVENOG SKUPA HRVATSKOG DRUŠTVA ZA KVALITETU
  3. – 21. svibnja 2016. Hotel Valamar Diamant, Poreč

 

U sklopu ovogodišnje Hrvatske konferencije o kvaliteti, organiziran je i izdvojeni simpozij pod nazivom DAN KVALITETE U TURIZMU – GLOBALNI STANDARDI KVALITETE U HOTELIJERSTVU, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Istarskom županijom, Turističkom zajednicom Istre, Hrvatskom udrugom poslodavaca, Udrugom poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske, hotelskom kućom Valamar, Hrvatskom udrugom profesionalaca u kongresnom turizmu, Udrugom obiteljskih i malih hotela, Sveučilištem Jurja Dobrile u Puli i tvrtkom Heraklea.

Glavna tema ovogodišnjeg simpozija je Prednosti certifikata u podizanju kvalitete usluge u turizmu i hotelijerstvu na koju će se temu unutar simpozija održati i panel diskusija.

Kroz predavanja, case study prezentacije i panel diskusiju na kojoj će sudjelovati govornici iz najvažnijih institucija naučite kako podići razlinu kvalitete usluge i poslovanja svog objekta.

Simpozij je namijenjen: vlasnicima i menadžerima hotelskih kuća, aparthotela, malih i obiteljskih hotela, stancija, profesorima turističkih škola i kolegija na fakultetima ekonomije i turizma te zaposlenima u turističkim agencijama i turističkim zajednicama među kojima je Vaša ciljana skupina, zainteresirana ponajprije za ISO 9001 ceritifikat, ali i sve ostale certifikate koji im mogu pomoći u poslovanju i upravljanju kvalitetom.

 

Program događanja i sve ostale informacije možete pronaći na:

http://www.kvaliteta-u-turizmu.com

16konferencija@hdkvaliteta.com

T +385 1 5804 958

 

S poštovanjem,

Siniša Prugovečki, direktor Konferencije                                                                       Tihomir Babić, predsjednik Društva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prikaži sve novosti
Izrada: Cingel d.o.o.