RSS

Heraklea organizirala 8. Mystery shopping dan

Osmu godinu zaredom Heraklea je u zagrebačkom hotelu Antunović, 15. ožujka organizirala  Mystery shopping dan pod nazivom „FEEDBACK MANAGEMENT – Upravljanje povratnim informacijama o kupovnom iskustvu“.

 

Ove godine naglasak je bio stavljen na to koje se sve informacije mogu dobiti od kupaca odnosno klijenata, na koji način doći do njih i kako njima upravljati u svrhu ostvarivanja poslovnog uspjeha. Gosti predavači su predstavili nove i inovativne načine prikupljanja povratnih informacija sve u svrhu poboljšanja kvalitete usluge.

 

Đurđica Šimičić i Kristina Žilić zajedno su prezentirale projekt „Tajni gost na Lošinj“ koji se provodi u svrhu bendiranja destinacije i pružanja potpune usluge gostima od trenutka dolaska na destinaciju. Kristina Horbec je donijela detaljan pregled kvalitete usluge u Hrvatskoj prema pojedinim djelatnostima nakon čega je održan i okrugli stol gdje su predstavnici istraživačkih agencija (Gfk, Hendal, Promocija Plus, Heraklea) zajedno s klijentima (OTP, Kozmo, Erste banka) raspravljali o prednostima i manama pojedinih metoda prikupljanja te analiziranja podataka.

 

Novu aplikaciju 555 predstavio je Eduard Bočkaj iz Media Capitala te je istaknuo koliko je bitno, ali i lako dati svoj osobni dojam i tako promijeniti svijet na bolje, a Manuela Šola iz Abrakadabre je predstavila Ping Pong dvosmjerne komunikacije, poduzeće koje je usmjereno prikupljanju povratnih informacija u funkciji izgradnje brenda putem društvenih mreža.

 

Uz bogate mogućnosti koje nudi koncepcija speeddating networkinga, svi su se sudionici konferencije međusobno upoznali te družili za vrijeme prezentacije prvog hrvatskog koktela, koji je predstavio Marin Nekić.

 

Na kraju programa, uručena je Nagrada za posvećenost kvaliteti usluge, koja je za 2011. godinu pripala INA-i d.d..

 

 

Osoba za kontakt s medijima:

 

Kristina Žilić,

voditeljica projekata

Tel:       01/48 11 760

Fax:      01/48 11 792

Mob:    099/21 40 030

E-mail:  kristina@heraklea.hr

Prikaži sve novosti
Izrada: Cingel d.o.o.