RSS

Održan 11. mystery shopping dan u Zagrebu

Heraklea organizirala 11. Mystery shopping dan –

„Kvaliteta usluge u Hrvatskoj“

 

Već nekoliko godina za redom Heraklea uspješno organizira dan posvećen kvaliteti usluge te posebnu pažnju posvećuje unapređenju iste u različitim sektorima poslovanja. Ovaj 11. mystery shopping dan održan je pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i Ministarstva turizma.

 

     Konferencija je posvećena kvaliteti usluge u maloprodaji i turizmu i održala se 11. ožujka u hotelu Antunović u Zagrebu. Dodijeljena je godišnja nagrada za posvećenost kvaliteti usluge OTP banci koju je preuzeo gospodin Ivan Šimičević, Šef odjela potpore maloprodajnoj mreži.

 

Nakon toga su uslijedila interesantna stručna predavanja maloprodajnih tvrtki, profesora s ekonomskog fakulteta te stručnjaka iz maloprodaje.

 

Iskusni govornici iz privatnog i javnog turističkog sektora, podijelili su sa sudionicima nove metode koje koriste u svom poslovanju. Govorilo se o iskustvima unapređenja kvalitete usluge u kontinentalnom dijelu Hrvatske kao i na manifestacijama, ali i na razini hotelijera. Premijerno su se prezentirati rezultati istraživanja Tajni gost (mjerenje kvalitete usluge u turizmu) provedenog u sezoni 2014. godine te rezultati istraživanja „Iš’o medo u dućan“ (mjerenje kvalitete usluge u raznim djelatnostima) provedenog ove godine.

 

Konferencija ima za cilj sudionicima dati razne primjere uspješnih metoda za unapređenje poslovanja i dosezanja visoke razine kvalitete usluge koju zahtjeva današnji kupac i današnji gost. Sudionici su također prisustvovali edukativnim radionicama tvrtki Ramiro te speeddating networking koji je imao za cilj povezivanje i upoznavanje što više ljudi istih ili sličnih poslovnih interesa.

Prikaži sve novosti
Izrada: Cingel d.o.o.