RSS

Heraklea newsletter – rujan 2011. – Eppur si muove

Dragi čitatelji,

 

još jedan broj Herakleina newslettera je pred vama. Sigurni smo da ste u jesensku sezonu zakoračili sad već punim plućima te kako će naredni mjeseci biti prepuni novih izazova. Unatoč tim izazovima koji su pred nama sigurni smo i da će kvaliteta usluge na vašim prodajnim mjestima ili barem onima kojima ste okruženi i koje posjećujete kao kupci biti na zadovoljavajućem nivou. U konačnici, zbog zadovoljstva ćemo se nekamo vratiti, zar ne?

 

Ovaj bismo broj željeli započeti novostima koje su se dogodile kod nas. Osvježili smo našu mrežu tajnih kupaca, implementirali uslugu tajanstvene kupnje u neka nova područja, a i naš trud koji smo ljetos uložili u suradnju na jednom inovativnom projektu je prepoznat i to nam pruža još više energije za nastavak razvoja našeg poslovanja i tržišta.

 

Inovacija u turizmu – nagrada „’al zamalo“

Projekt koji smo naveli nekoliko redaka ispred upravo je onaj koji smo već spominjali u našem newsletteru, a odnosi se na projekt tajanstvenog gosta u destinaciji, točnije na otoku Lošinju, gdje smo Turističkoj zajednici grada Malog Lošinja bili stručni partner u osmišljavanju i provođenju ovog inovativnog projekta. TZGML je projekt prijavila kao inovaciju u turizmu a za njega umalo dobila i nagradu. Bila je u najužem krugu, no iako je nagrada izmakla, drago nam je da smo bili dijelom ovog inovativnog projekta i da je prepoznat trud koji je uložen. Nama to daje veliki poticaj da nastavimo s razvojem kreativnih i inovativnih projekata.

 

Država konačno postaje servis građana

Osim spomenutog projekta drago nam je da možemo zaključiti „eppur si muove“, odnosno kako se u našoj državi sve više uviđa potreba za kvalitetnom uslugom koja se pruža građanima Lijepe naše. Sve više i više državnih službi pridružuje se brojnoj listi naših klijenata koji su prepoznali koristi i prednosti tajanstvene kupnje. I u ovom slučaju razvijeni su novi projekti i dan je jedan novi pogled na ovaj alat, a mi s ponosom zaključujemo: „Eppur si muove!“

 

600+

Sedamdesetak novih tajnih kupaca ojačalo je naše snage, što znači da sada više od 600 tajnih kupaca šeće diljem Lijepe naše i mjeri kvalitetu usluge. Tih je šestotinjak tajnih kupaca raspoređeno duž cijele države, tako da nema mjesta u kojem se ne mjeri kvaliteta usluge. Nakon što je završena posljednja selekcija, krećemo u edukaciju, gdje ćemo u najvećim gradovima okupiti tajne kupce i uputiti ih u čari ali i obveze ovog posla.

 

Time is money iliti vrijeme je novac?

Svjesni smo kako je danas vrijeme varijabla koja je izuzetno skupa – uvijek nam nedostaje još malo vremena, još koji sat da završimo (radni) dan. Isto je i kod pripreme i pokretanja različitih projekata, gdje se često u zadnji čas (što iz subjektivnih, što iz objektivnih razloga) primimo njegove realizacije. Ipak, priprema projekta za mystery shopping nije jedna od takvih. U nju je potrebno uložiti ipak malo više vremena kako bismo, u konačnici, dobili rezultate koje ćemo moći optimalno iskoristiti. Iskustvo i fleksibilnost agencije omogućit će brzu i kvalitetnu pripremu, no ako se radi o novom projektu, rok za kretanje nikako ne bi trebao biti „prekjučer“, jer će se onda i rezultati moći upotrijebiti „malo sutra“.

 

Najtajnica 2011.

Ponosni ste na svoju tajnicu? Odlično „handla“ sve vaše privatne i poslovne obaveze, dobar je čuvar koji ne pušta svakoga do vas, organizira vam čak i ono što od nje niste tražili? Proaktivna je i odlična u komunikaciji s kolegama i klijentima? Što čekate, prijavite je na natjecanje za Najtajnicu 2011. godine, gdje će Heraklea kao stručni partner biti zadužena za intervju metodom mystery callinga. Ako mislite da je upravo vaša tajnica zaslužila ovu nagradu, PRIJAVNICA samo čeka da je ispunite!

 

Gdje nas možete pronaći uskoro?

Osim u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu gdje ćemo držati edukacije za tajne kupce, možete nas, odnosno Kristinu Horbec vidjeti na Contact Centar Akademiji gdje će 14. i 15. listopada držati predavanje o važnosti kvalitete usluge koju pružamo. U novom časopisu čiji prvi broj izlazi u listopadu moći ćete vidjeti i naša razmišljanja i tekstove o važnosti usluge.

 

Uza sve to, naravno, pozivamo vas da nas pratite i javljate nam se na Facebook, blog i uvijek otvorene e-mail adrese!

 

Srdačan pozdrav iz Heraklee

Prikaži sve novosti
Izrada: Cingel d.o.o.