RSS

Profil tvrtke

Heraklea d.o.o. prva je agencija u Hrvatskoj specijalizirana za mystery shopping i jedina hrvatska članica međunarodne strukovne organizacije Mystery Shopping Providers Association (MSPA).
Na tržištu djeluje od 2002. godine.

Svakodnevno honorarno zapošljava 600 tajnih kupaca svih profila na području cijele Hrvatske.

Putem vlastite web aplikacije za mystery shopping MARTI 3.1. klijentima omogućuje da već u roku od 24 sata prate sve rezultate s prodajnih mjesta.

2006. Heraklea izdaje prvu stručnu knjigu o mystery shoppingu na svijetu, autorica Veronice Karlsson i Kristine Horbec pod nazivom Measuring Management and The Moment of Truth – The Book About Mystery Shopping (www.measuringmanagement.com)

U rujnu 2004. i svibnju 2005. Heraklea je osvojila MSPA Europe Marketing&PR Award, nagradu za najuspješnije promoviranje mystery shoppinga u Europi.

Kristina Ercegović Horbec, osnivačica Heraklee, dobitnica je CROMINE nagrade za menadžera godine 2007. u kategoriji mladi menadžer, a u svibnju 2008. od MSPA je dobila i najveću nagradu – Hall of Fame Award kao priznanje za poseban doprinos razvoju mystery shoppinga u Jugoistočnoj Europi.

Izrada: Cingel d.o.o.