Heraklea slavi 10 godina poslovanja

2012. Heraklea obilježava kao 10. godinu poslovanja. Kad smo kretali 2002. čuli smo komentare poput „Tko će to kupiti?“; „ Što se sve današnja mladež neće sjetiti“ i „Nama rođaci i prijatelji jave sve kad nešto ne valja.“

2012. Heraklea se može pohvaliti s 5 stalno zaposlenih obrazovanih mystery shopping stručnjaka, više od 600 honorarnih suradnika tajnih kupaca, dvjema europskim nagradama za najuspješnije promoviranje kvalitete usluge u jugoistočnoj Europi, organizacijom svjetske mystery shopping konferencije u Dubrovniku, organizacijom prve hrvatske Nagrade za posvećenost kvaliteti usluge, te pokretanjem prve Akademije za kvalitetu usluge, a njena vlasnica i direktorica Kristina Horbec, nagradom za najboljeg menadžera godine, nominacijom za ženu godine, priznanjem Svjetskog udruženja za mystery shopping za posebni osobni doprinos mystery shoppingu, te prvom stručnom knjigom o mystery shopping u na svijetu – Measuring Management and The Moment of Truth kao i knjigom Tajna nestalog kupca.

Pionirska uloga u promociji važnosti kvalitete usluge, organizacijom Mystery shopping dana, pisanjem članaka i bloga o usluzi, organizacijom raznih istraživanja i stručnih predavanja, te odabira primjera najbolje usluge, isplatila se. Heraklea ima danas više od 250 klijenata iz svih djelatnosti, a financijski rezultati za 2011. pokazuju najbolje dosad, a impozantan broj novih klijenata – njih 8 u samo mjesec dana 2012. čvrsto sugerira da je konačno prepoznata uloga tajnih kupaca i važnost mjerenja i unapređivanja kvalitete usluge te njezinog utjecaja na profit. Oni koji su u krizi pogrešno procijenili da ima smisla rezati na troškovima zadovoljstva postojećih kupaca, opekli su se. I promijenili planove.

Kontakt:

Kristina Žilić, voditeljica projekata